lørdag 17. mai 2008

Hvordan komme seg gjennom dårlige tider.

Når økonomiske tider slår hardt, regjeringer oppfordrer sine innbyggere til å bruke. Economists think of borgere som "konsumenter" og stole på dem til å sette deres "disponibel inntekt" til å fungere. Ved å gjøre dette vil de støtte økonomien, som oversetter til høyere aksjekurser.

Men i tider som tidlig i 2008, når forbrukerne ble reeling fra perfekt storm av inflasjon, en global kreditt knase, en global boligmarkedet i nedgang og bekymringer om stagflation, er det ofte en konflikt med den statlige cry for forbrukerne å bruke. It's a bewildering scenario. Hva er det beste løpet av handlingen for en bekymret forbrukeren til å ta? Følgende fem strategier gi et veikart for overlevende økonomiske downturns. (Hvis du vil lese mer om 2007's boliglån Meltdown, se vår Subprime Mortgage særtrekk.)

1. Ikke kjøp hva du kan ikke ha råd til.
Vi ønsker at designeren genser, lær handbag, eller søt sport bil, men de fleste av oss bare kan ikke råd til å gjøre innkjøp. Det er en enkel løsning på dette dilemmaet. Hvis du ikke har råd til det, må du ikke kjøpe den. Dette er ofte den enkleste punktet å forstå, men det er en av de vanskeligste å gjennomføre når alle disse godbiter er stirrer deg i ansiktet og all kreditt-selskaper er om det er OK.

2. Hvis du ikke kan betale kontant, har du sannsynligvis ikke råd til det.
I vårt kreditt sprø verden, amassing gjeld ikke lenger bærer et sosialt stigma. Alle har en bil betaling, et hus betalings-og kredittkort betalinger. Vel, husk hva din mor sagt om alle hoppe ut av en bro? Bare fordi "alle" gjør det, gjør ikke det en god idé. Kjøpe noe du ikke har råd til nå, særlig når økonomien er ubetalt, kan det dobbelte av smerte for å betale senere. For eksempel, hvis du kjøper en $ 450000 hjemme i dag og markedet går inn i en nedgangen og devalues hjemme av $ 200000, vil du være betalende banken to ganger hva hjemmet har kommet til å være verdt. Bare fordi det var lett å få kreditt til å kjøpe det hjemme, betyr ikke det var riktig tid for deg å kjøpe i.

3. Paying interesse på noe som gjør noen andre rike.
Når du betale renter på et kjøp, er du overpaying for dette elementet for den luksus å komme til å bruke det nå. Den enkle handle for å betale renter betyr at prisen du betaler for å gjøre kjøp er større enn utsalgspris for elementet. Du gir bort enda mer av dine hardt opptjente penger for å eie dette elementet enn det produsenten tenkte elementet var verdt. For eksempel, hvis du kjøper en bil for $ 25000 med et lån på 7% for fem år, i slutten, skal du betale nesten $ 30000 for bil. Når du faktor i manko, du igjen med en svært billig bil som koster deg flere tusen mer enn det burde ha.

4. Hvis du er i gjeld, stoppe utgifter penger.
Noen ganger, for eksempel når du kjøper et hjem, vil den totale prisen av elementet er så stor at du rett og slett ikke har råd til å betale kontant. Dette bør være unntaket heller enn regelen. Når det ikke kan unngås, må du lukke veska og slutte å bruke. Komme deg videre det gjeld ikke hjelper din finansielle situasjon. Utarbeide et realistisk budsjett i dette tilfellet er nøkkelen til suksess. Når du vet hvor mye du faktisk bruke på de daglige turene til dagligvarehandel butikk og kaffebar, vil du kunne finne rom for å kutte kostnader realistiskHvis du er i gjeld, stoppe utgifter penger.
Noen ganger, for eksempel når du kjøper et hjem, vil den totale prisen av elementet er så stor at du rett og slett ikke har råd til å betale kontant. Dette bør være unntaket heller enn regelen. Når det ikke kan unngås, må du lukke veska og slutte å bruke. Komme deg videre det gjeld ikke hjelper din finansielle situasjon. Utarbeide et realistisk budsjett i dette tilfellet er nøkkelen til suksess. Når du vet hvor mye du faktisk bruke på de daglige turene til dagligvarehandel butikk og kaffebar, vil du kunne finne rom for å kutte kostnader realistisk

Ingen kommentarer: